Shërbimet

Proçesi ynë i rekrutimit

Duke ndjekur këto tre hapa të thjeshtë, Agjencia BClever riorganizon procesin e rekrutimit, duke ju kursyer kohë dhe përpjekje duke ju siguruar që të gjeni talentin e duhur për të nxitur suksesin e organizatës suaj.

Konsultimi dhe vlerësimi i nevojave:

  • Ne fillojmë duke pasur një konsultim gjithëpërfshirës me ju për të kuptuar nevojat dhe kërkesat tuaja specifike të rekrutimit.
  • Ne thellojmë detajet e pozicioneve të punës që kërkoni të plotësoni, duke përfshirë aftësitë, kualifikimet dhe përvojën e dëshiruar për kandidatët.
  • Nëpërmjet këtij konsultimi, ne fitojmë njohuri për kulturën dhe vlerat e kompanisë suaj, duke na mundësuar të gjejmë kandidatë që përputhen me qëllimet tuaja organizative.

Burimi dhe shqyrtimi i kandidatëve:

  • Pasi të kemi një kuptim të qartë të kërkesave tuaja, rekrutuesit tanë ekspertë përdorin rrjetin dhe burimet tona të gjera për të gjetur kandidatë potencialë.
  • Ne përdorim një proces rigoroz shqyrtimi, i cili mund të përfshijë rishikimin e CV-ve, kryerjen e intervistave dhe vlerësimin e aftësive dhe kualifikimeve të kandidatëve.
  • Ne vlerësojmë me kujdes kandidatët bazuar në përvojën e tyre, përshtatshmërinë kulturore dhe përshtatshmërinë për pozicionin, duke u siguruar që të prezantohen vetëm individët më të kualifikuar.

Prezantimi dhe punësimi i kandidatit ideal:

  • Pas kryerjes së vlerësimeve të plota, ju prezantojmë me një listë të ngushtë të kandidatëve të kualifikuar që plotësojnë kriteret tuaja.
  • Ne ofrojmë profile dhe përmbledhje të detajuara të secilit kandidat, duke përfshirë kualifikimet, përvojën dhe aftësitë e tyre, për t’ju ndihmuar në marrjen e një vendimi të informuar.
  • Pasi të keni zgjedhur kandidatin ideal, ne lehtësojmë procesin e punësimit, duke menaxhuar të gjithë dokumentacionin e nevojshëm, negociatat dhe procedurat e hyrjes për të siguruar një tranzicion të qetë për të dyja palët.

Shërbime të tjera të BClever Agency

Konsulence Biznesi

1. Strukturim i organigrames se kompanise
2. Identifikim dhe assesmant i problematikave organizative
3. Vleresim performance
4. Testim motivimi

Portofoli Profesional Be Clever

Portofoli Profesional Be Clever eshte nje dosje profesionale e organizuar ne: CV-ne profesionale te strukturuar sipas formatin europian gjeresisht te pranuar nga korporatat Europass, Leter Motivimi dhe Leter Interesi, te cilat jane dokumentat profesionale te cilat duhet te shoqerojne aplikimin per punesim te cdo punekerkuesi.

Planifikim dhe Monitorim Startup-i

1. Dizajnimi i struktures organizative
2. Strukturimi i organigrames
3. Identifikimi dhe gjetja e talenteve
4. Rekrutimi, intervistimi, OnBoarding i stafit
5. Trajnimi i stafit
6. Krijimi i databazave
7. Krijimi i protokollit te punes
8. Monitorim i struktures, procedurave, proceseve te punes
9. Vleresim performance
10. Monitorim i Startup 3, 6, 12 mujore

Menaxhimi i Rrjeteve Sociale

Mjetet dhe shërbimet e menaxhimit të mediave sociale mund t’ju ndihmojnë të arrini një audiencë të madhe dhe ta bëni drejtimin e një fushate të mediave sociale padyshim më të thjeshtë.

Be Clever ofron per cdo biznes dhe kompani sherbimin e Menaxhimit te Rrjeteve Sociale ne menyre profesionale dhe te dedikuar, duke aplikuar paketa te personalizuara sipas nevojave te klientit.

Klientë dhe partnerë

Jeni duke kërkuar për një punë në Shqipëri apo jashtë saj?

Mos kërkoni më tej! Agjencia BClever është e specializuar në përputhjen e kandidatëve me punët e tyre ideale, pavarësisht nëse është në tregun e gjallë të punës në Tiranë apo punësime ndërkombëtare.

Kërkoni individë të talentuar për biznesin suaj?

Mos kërkoni më tej! Agjencia BClever është këtu për t’ju ndihmuar në gjetjen e stafit të përsosur që përputhet me vizionin dhe objektivat e kompanisë suaj.

Me ekipin tonë të përkushtuar të rekrutuesve dhe rrjetin e gjerë të industrisë, ne jemi të specializuar në identifikimin e kandidatëve me cilësi të lartë që zotërojnë aftësitë, përvojën dhe kualifikimet që ju kërkoni.