Rreth nesh

AUDENTIS FORTUNA IUVAT!

Bclever lindi ne dhjetor te  vitit 2018 si nje agjenci e cila ofronte per bizneset publikimin e thjeshte te njoftimeve te punes.

Pasioni yne i madh per sektorin e HR, beri qe vit pas viti aktiviteti i BClever te zgjerohej duke shtuar tashme jo vetem numrin e sherbimeve qe ofroheshin por duke rritur edhe portofolin tone te klienteve, me emra nder me prestigjozet ne tregun shqiptar te punes.

BClever nisi te ofronte sherbime te marketingut, rekrutimit, konsulences se biznesit, monitorimit te Startup-eve si dhe punesimit brenda dhe jashte vendit, duke u shnderruar ne kete menyre ne nje partner te besuar te kompanive vendase dhe te huaja si edhe ne nje aleat me A te madhe te punekerkuesve.

Por asnjehere nuk u mjaftuam me kaq! Ne deshironim te ishim gjitheperfshires dhe unike ne ate cfare ofronim. Profesionalizmi na frymezonte cdo dite ne punen tone ndaj deshironim ta ndanim dhe ta percillnim ate edhe tek te tjeret.

Keshtu, rreth nje vit pas krijimit te saj, BClever nisi te ofronte nje portofol trajnimesh profesionale te lidhura kryesisht me Menaxhimin e Burimeve Njerezore, suksesi i te cilave do te pasohej nga te tjera kurse dhe trajnime profesionale te tilla si: Leadership-i; Menaxhimi Organizativ; Menaxhimi i Rrjeteve Sociale; Digital Marketing etj.

 

Shërbimet e ofruara

Sot Bclever nuk eshte me thjesht dhe vetem nje agjenci, por nje strukture teresisht dedikuar biznesit, punesimit dhe zhvillimit te karrieres, kjo fale nje game te larmishme sherbimesh lidhur me rekrutimin, trajnimet, punesimin ne vend dhe jashte tij, konsulencen e biznesit etj., sherbime te cilat na pozicionojne ne treg me standardet me te larta.

Ndaj ne nuk jemi me te miret, por me te mire se ne nuk ka!

Vlerësime nga klientët tanë

4.8/5
Working with BClever Agency was an absolute game-changer for our organization. They took the time to understand our unique hiring needs and presented us with exceptional candidates who perfectly matched our requirements. Their professionalism, efficiency, and dedication to finding the right talent made the recruitment process seamless. We highly recommend BClever Agency to any employer looking for top-quality staff.
Amelia Qosku
4.5/5
We had been struggling to find the right staff for our expanding business until we engaged BClever Agency. Their knowledge of the job market and their ability to identify suitable candidates were remarkable. They presented us with a pool of highly skilled individuals who not only met our technical requirements but also shared our company values. BClever Agency truly understands the importance of cultural fit, and we are extremely satisfied with the staff they helped us recruit.
Daniel Laska
5/5
BClever Agency exceeded our expectations in every aspect. Their team demonstrated an exceptional level of commitment and expertise in finding the ideal candidates for our company. They understood our industry and organizational culture, enabling them to present us with highly qualified professionals who fit seamlessly into our team. We were thoroughly impressed with their personalized approach and outstanding customer service. BClever Agency is our go-to recruitment partner
Mark Hoffman
HR Manager
4.9/5
BClever Agency made our hiring process stress-free and efficient. Their team took the time to understand our unique staffing needs and provided us with a shortlist of exceptional candidates. We were impressed by their attention to detail, prompt communication, and seamless coordination. Thanks to BClever Agency, we found the perfect addition to our team, and we highly recommend their services to any employer seeking top-notch talent.
Sara Deda
Managing Director of GHI Solutions

Jeni duke kërkuar për një punë në Shqipëri apo jashtë saj?

Mos kërkoni më tej! Agjencia BClever është e specializuar në përputhjen e kandidatëve me punët e tyre ideale, pavarësisht nëse është në tregun e gjallë të punës në Tiranë apo punësime ndërkombëtare.

Kërkoni individë të talentuar për biznesin suaj?

Mos kërkoni më tej! Agjencia BClever është këtu për t’ju ndihmuar në gjetjen e stafit të përsosur që përputhet me vizionin dhe objektivat e kompanisë suaj.

Me ekipin tonë të përkushtuar të rekrutuesve dhe rrjetin e gjerë të industrisë, ne jemi të specializuar në identifikimin e kandidatëve me cilësi të lartë që zotërojnë aftësitë, përvojën dhe kualifikimet që ju kërkoni.