Regjistrim për trajnimet

Jemi këtu për t'ju ndihmuar!

Plotësoni formularin me të dhënat tuaja dhe zgjidhni kursin që dëshironi të ndiqni. Stafi jonë do ju kontaktojë sa më shpejt për më shumë informacione rreth orareve, pagesave etj.

Na ndiqni

Na dërgoni një e-mail

Email
Numër kontakti
Zgjidhni trajnimin